Eiendom Oslo AS er en eiendomsutvikler som bygger effektive boliger av høy kvalitet med hovedfokus på boligutvikling i Oslo og omegn.

Spesialist på utvikling av små hus og leilighetskomplekser

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra tomt til ferdigstilt bolig. Vi er spesialister og har kompetanse hovedsakelig innenfor utvikling av små hus og leilighetskomplekser, kjøp av tomt og næring, der utvikling av bolig blir tilpasset område, nærmiljø og målgruppe. En godt tilpasset bolig er noe som står oss nært, og når du er fornøyd med prosjektet, er også vi fornøyde.

Bred erfaring og lang fartstid i bransjen

Eiendom Oslo AS består av et sterkt team med tverrfaglig kompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørskap med bred erfaring innenfor boligutbygging. Sammen med god kompetanse innad i bedriften, har vi også leverandører og samarbeidspartnere  innenfor hele verdikjeden som er solide foretak med profesjonelle og dyktige håndverkere. Som selskap, er det viktig for oss å ta godt vare på ansatte og samarbeidspartnere, og sikre en trygg og god arbeidsplass med trivsel vi kan være stolte av.

Mål og visjon

Vi jobber og tenker kreativt innen utvikling, og har et mål om å være en trygg og innovativ eiendomsutvikler. Derfor er vi opptatte av trygghet og kvalitet i alle prosjektene vi gjennomfører og leverer.

Vår visjon er å drive et seriøst selskap nå og i fremtiden. Eiendommer og boliger vi utvikler skal være kvalitetsprosjekter som vi er stolte av og som bærer en kvalitet med lang levetid for alle fremtidige boligkjøpere. Hvert enkelt prosjekt skal være unikt og tilpasses for å gjenspeile miljøet det settes inn, slik at det komplementerer og utfyller området på best mulig måte.

Ønsker du å inngå et samarbeid med oss, eller vil du gjerne vite mer? Ta kontakt med oss